Online webinář se zahraničními partnerskými univerzitami 30. listopadu

Vážené studentky a vážení studenti technických oborů,

rádi bychom Vám přiblížili možnosti studia či stáží na našich zahraničních partnerských univerzitách „z pohodlí domova“ a rozšířili tak Vaše obzory a povědomí o programu Erasmus+ na TUL.

Všichni jste srdečně zváni na prezentaci vybraných partnerských univerzit z Francie, která proběhne 30. listopadu 2021 od 14:00 hodin v zasedací místnosti děkanátu fakulty mechatroniky, informatiky a mezioborových studií (budova A, 2. NP).

Zástupci partnerských univerzit se k nám připojí online v níže uvedených časech a během 15 minut Vás seznámí s prostředím univerzity a zaměří se na praktické informace, které pro Vás jako možného budoucího Erasmus+ studenta je důležité vědět (proces přihlášení, výběr předmětů, ubytování atd.). Následně budete mít prostor se na cokoliv zeptat, co Vás zajímá.

Na tomto pilotním webináři budou představeny 3 následující univerzity, se kterými bychom rádi nastartovali aktivní spolupráci v oblasti mobilit studentů a zaměstnanců, a je prioritně určen studentkám a studentům FM, FS a FT.

Program

Registrace

Vaši účast si prosím zarezervujte na tomto odkazu: https://forms.gle/2HLYGDFPSGHoN5pB9

Registrace je možná do 29. listopadu 2021.

Věříme, že tato schůzka bude vhodnou příležitostí, jak se blíže seznámit se zahraničním prostředím a pomůže Vám při dalším rozhodování, proč nezůstávat doma a vyjet za zkušeností na naše partnerské univerzity!

Těšíme se na Vás!

23. listopadu 2021