Výdej ISIC karet pro 1.ročníky FP TUL

ISIC karty budou vydávány následovně:

Studenti 1. ročníku studijního programu prezenčního studia Tělesná výchova se zaměřením na vzdělávání (maior i minor) a Rekreologie obdrží ISIC karty v prvním týdnu výuky na Katedře tělesné výchovy a sportu. 
Studenti 1. ročníku studijních programů prezenčního studia Učitelství pro 1. stupeň ZŠ a Učitelství MŠ obdrží ISIC karty v prvním týdnu výuky na Katedře primárního vzdělávání. 
Studenti 1. ročníku studijních programů prezenčního a kombinovaného studia Speciální pedagogika a Sociální práce (kombinované studium) obdrží ISIC karty (prezenční studium) a karty studenta (kombinované studium) na Katedře sociálních studií, až bude obnovena konkatní výuka.

Výdej ISIC karet pro výše neuvedené studijní programy bude probíhat 29. 9. 2020 dle časového harmonogramu a abecedního rozpisu na budově G, v přízemí hlavního vchodu.
A – J   08:00 – 09:00
K – N   09:00 – 10:00
O – Ž   10:00 – 11:00

Ostatní studenti, kteří budou mít od vyučujících stanovenou účast na praktické výuce (tj. v rámci prakticky orientovaných předmětech) v prvním týdnu semestru si mohou ISIC karty vyzvednout v termínu 29.9.2020 dle výše uvedeného abecedního rozpisu. 

Nemůžete-li se dostavit, v pro vás stanovených časech, z důvodu účasti na kontaktní výuce v daný termín, můžete si ISIC kartu vyzvednout kdykoli od 8:00 do 11:00 hod.
Všem ostatním studentům budou ISIC karty předány, až bude obnovena kontaktní (prezenční) výuka, nebo bude zvolena náhradní forma předání (o této budeme informovat).

25. září 2020